Jullie trouwalbum

Erfstuk

Aanbod

In jullie pakket zit er een basis album met 24 pagina's inbegrepen. Dit is een cadeautje dat ik jullie geef bij boeking van jullie pakket. Hierin kunnen enkele van de highlights van jullie dag worden weergegeven. Door de beperking van het aantal pagina's is er niet genoeg ruimte om jullie volledige verhaal te vertellen, wat dan weer wel kan in het trouwalbum (daar zijn de pagina's ongelimiteerd).

Ik geef jullie de kans om via een upgrade voor een tijdloze en waardevolle herinnering te kiezen. Het is een investering, dus er hangt een hoger prijskaartje aan.

Startprijs voor een trouwalbum is 444 euro, inclusief maar liefst 38 pagina's in een mooi groot formaat van 25x25cm.

Als jullie ervoor kiezen om het inbegrepen basisalbum te laten vallen, geef ik een mooie korting van 100 euro op jullie trouwalbum (344 euro ipv 444 euro).

Trouwalbum

Voor jullie trouwalbum werk ik samen met een topleverancier uit Nederland waar ik als fotograaf toegang toe heb om bij te bestellen. Het album wordt met de hand gebonden en met veel zorg en precisie samengesteld. Dit trouwalbum is dé nummer 1 keuze van de meeste fotografen door het gebruik van de beste fotopapieren en luxe covermaterialen. Op een later tijdstip hoeven jullie pas te beslissen over jullie keuze qua formaat en cover.

Hieronder kunnen jullie heel eenvoudig aangeven of jullie voor het trouwalbum gaan of niet. Bij beide keuzes krijgen jullie nog een mailtje van mij met de vervolgstappen.

Willen jullie voor hét trouwalbum gaan?