SOFT SESSIE

wat als...?

Wat als we allemaal wat zachter naar onszelf en ons lichaam zouden kijken? Wat als we ons eigen lichaam meer gaan omarmen en accepteren zoals het is? Ons lichaam eren voor wat het al voor ons gedaan heeft en hier even bewust bij stil zouden staan?

Zouden we hierdoor niet allemaal wat zachter worden, in de eerste plaats voor onszelf maar ook voor de mensen rondom ons?

TIJDENS JOUW SOFT SESSIE LAAT IK JE EVEN HELEMAAL THUISKOMEN BIJ JEZELF

Op het moment dat jij beslist om je deze shoot cadeau te geven, ben je eigenlijk al begonnen aan jouw eerste stap richting meer zelfliefde.

Ik beloof je dat het om een volledige ervaring gaat, niet enkel de foto's nadien, maar ook de voorbereiding, de shoot zelf. Dat zijn allemaal stappen die jij voor jezelf zet. Met veel liefde.

De afgewerkte beelden van jezelf zijn de herinnering aan die ervaring, aan dat gevoel. Een mooier cadeau kan je jezelf niet geven.

In onze huidige maatschappij worden we allemaal (on)gewild overspoeld met beelden vanuit social media. Een echte overconsumptie aan 'picture perfect' beelden die vele van ons in de war brengen met ons eigen zelfbeeld. En laat dat zelfbeeld nu net megahard bijdragen aan ons geluk.

Vele van ons zijn de connectie met onszelf daardoor kwijt. En daarin wil ik je heel graag helpen aan de hand van een intiem cadeau voor jezelf. Een soft sessie waarin je met zachtheid de shoot beleefd en nadien zachte beelden van jezelf mag ontvangen.

Voor wie?

  • je worstelt met je zelfbeeld en je wil graag een boost in je zelfvertrouwen ervaren
  • je voelt dat het hét juiste moment is om eens even helemaal aan jezelf te denken en jouw lichaam te eren
  • je bent trots op jezelf en wil een mooie herinnering aan hoe jij er nu uitziet
  • je wil graag een reeks beelden van jou op een andere manier dan je gewoon bent
  • je voelt je klaar om een geweldige ervaring te ondergaan waarin ik je garandeer dat je met meer zelfvertrouwen buiten stapt
  • je bent zwanger en wil dit moment op een unieke manier laten vastleggen
  • je wil dit graag cadeau geven aan iemand heel bijzonder

Wat mag je verwachten?

01

We beginnen met een gezellige babbel en bekijken samen welke kledingstuks je wil gebruiken. Ik reken een 2-tal uur uit voor de shoot zelf, zo kan jij op je gemak wennen.

Mijn doel van deze sessie is om jou op een andere manier naar jezelf te laten kijken.

Door een zachtere bril.

02

Ik blijf ver weg van de typische boudoir foto's (net daarom wil ik deze naam ook niet gebruiken). Voor mij geen sexy lingerie als dit je net heel oncomfortabel maakt.

Comfy is the new sexy en zo wil ik ook dat je jezelf op beeld ziet. Eerder fan van een wollen trui en cozy onderbroek? Let's go!

Is die sexy lingerie echt jouw ding? Go for it!

You do you!

Jij kiest hoe ver we gaan met de beelden. Liever geen naaktheid? Hélemaal prima!

Praktische info

1

Locatie

De shoot gaat door op een mooie binnenlocatie aan de buitenrand van Gent centrum. Een ruimte met veel natuurlijk licht. Geen flitslicht dus, net om ook hierin die zachtheid te bewaren.

3

kostprijs

Voor de soft sessie werk ik met een vaste instapkost van (250 euro). Na het opleveren van de beelden kan je uit 3 mogelijke upgrades kiezen afhankelijk van hoeveel beelden je wenst en het budget dat je wil vrijmaken.

2

Datum

De Soft Sessies gaan maandelijks op vaste tijdstippen door. Hieronder kan je de vrije data zien waarop je jouw sessie kan boeken. Had je toch een andere datum in gedachten? Contacteer me even en dan bekijken we samen hoe we dit het beste inplannen.

4

inbegrepen

Na de sessie krijg je een link naar jouw fotogalerij en kan je al jouw beelden rustig bekijken. Hierna kan je zelf bepalen voor hoeveel beelden je wil gaan.

Wil je graag alle beelden? Dan krijg je er van mij als cadeautje nog een mooi zacht velvet etui'tje bij met 10 van jouw favoriete prints!

Voel jij een kei harde JA en wil jij graag jezelf dit cadeau gunnen?

vul hieronder je gegevens in en kies je datum en tijdsslot

dan krijg je zo snel mogelijk een bevestiging van mij met alle info en details.

Vragen?

Zit je na het lezen van alle info nog met enkele vragen of onzekerheden?

Laat het mij even weten via info@sofiefotografie.be en dan beantwoord ik met veel liefde jouw mail.