Mini Sessies

zondag 7 april 2024

Wat mag je verwachten?

Wat? ongedwongen fotoreportage van 40 minuten

Wanneer? zondag 7 april

Waar? Thof (Bollewerkstraat 86, Drongen)

Reservatiekost? 175 euro (achteraf kan je uit 3 collecties kiezen hoeveel foto's je wil downloaden)

Aantal personen? Max. 6 personen, 15 euro/extra persoon

Een mini-sessie is een verkorte fotosessie, kort maar oh zo gezellig!

Ideaal als je nu al weet dat jij zelf of je bende niet zo graag poseert, maar je toch graag binnen zo veel jaar een herinnering wil aan hoe jullie er uitzagen in 2024.

Hebben jullie wel veel foto's, maar staat nooit iedereen erop of zijn ze nooit dé moeite waard om ook af te printen en aan je muur te hangen?


Of wil je graag dubbele punten scoren met dit superwaardevolle cadeau?

Dan zijn de mini-sessies op zondag 7 april volledig voor jou!

Locatie THOF

Collectie A

downloaden van jouw 15 favoriete beelden (55 euro)

Collectie B

downloaden van jouw 30 favoriete beelden (95 euro)

Collectie C

downloaden van alle digitale beelden + linnen album 15x15cm, incl. 20 pg's (175 euro)

Reserveer hier

FAQ

Waarom is er een reservatiekost en een kost voor de collectie?

01.

De reservatiekost dient om jouw tijdsslot te reserveren, zodat jij zeker bent van jouw plekje. Na het opleveren van de beelden kan je zelf bepalen hoeveel digitale beelden je graag wenst en hoeveel geld je hieraan wil spenderen. Ik geef jou graag een vrije keuze daarin nadien.

Mag ik ook langskomen voor enkele portretfoto's voor mijn branding?

02.

Zeker en vast! Wil jij graag enkele beelden voor op je social media of website? Dat kan zeker tijdens deze mini sessie. Wil je graag toch een uitgebreidere shoot met meer afwisseling in beelden? Dan raad ik je aan om een volledige brandingshoot bij mij te boeken.

Hoe werkt het kiezen van de collecties?

03.

Ongeveer 3 weken na de mini sessie ontvang je van mij een link naar jouw privé online galerij. In die galerij zal je alle afgewerkte beelden te zien krijgen. Op die basis kan je zelf gaan bepalen hoeveel beelden je graag wil downloaden. De aankoop van deze collectie verloopt volledig via de galerij, je kan daarna meteen beginnen met downloaden, easy peasy!

04.

Wat met slecht weer?

No worries over het weer! Ik koos bewust voor een plek waar er voldoende mogelijkheden zijn om zowel binnen als buiten te fotograferen. Het gaat zelfs moeilijk kiezen worden, want echt alle plekjes op het domein zijn supermooi.

05.

Wij hebben schrik dat 40 minuten niet genoeg gaat zijn?

Ken je jezelf en weet je dat je wel wat meer tijd nodig hebt om te wennen? Of wil je veel liever met jouw bende op een voor jou speciale plek herinneringen laten vastleggen? Contacteer me dan om een portretsessie vast te leggen. Dit is een reportage van 2 uur waar we alle tijd hebben om die spontane momenten vast te leggen met meer afwisseling in beelden als resultaat. Kijk gerust hier voor meer info.